Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

Overstappen op Windows 10 of niet?

Afbeeldingsresultaat voor windows 10

Werk jij met Windows 7 of 8.1, dan krijg je regelmatig de mededeling om over te stappen op Windows 10.  Is dit verstandig?  Ja en nee.  Ik heb persoonlijk goede ervaringen met Windows 10.  Je krijgt vaak de raad om nog even te wachten omdat nog niet alle drivers beschikbaar zijn.  Dit klopt voor oudere toestellen, maar tot nu toe heb ik alle apparaten aan de praat gekregen.  Meestal automatisch, maar soms heb ik drivers van Windows 7 opnieuw moeten installeren.

Wie wil overstappen naar Windows 10, leest best dit artikel erop na.  Er staan nuttige tips in.

Thuis heb ik vier computers draaien onder Windows 10.  Mijn werkcomputer draait onder Windows 8.1 en ik wil dit zo houden.  Ik ervaar geen enkel probleem en mijn stelregel is: Als iets goed werkt, blijf er dan vanaf.  Om Windows de mond te snoeren met zijn updates, heb ik deze week een klein programma geïnstalleerd dat ik vond in dit artikel.  Voor het eerst sedert maanden krijg ik geen dagelijkse mededelingen meer dat Windows 10 klaar is om mijn computer over te nemen.