Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.

Gebruikerslogin

Start

programmeren

Bee-bot: een programmeerbare bij

Afbeeldingsresultaat voor bee-bot

De Bee-bot is een robotbij die eenvoudig te programmeren is via enkele knoppen op de rug. Ik heb voor mijn scholengemeenschap er eentje aangekocht om demo's te geven in derde kleuterklassen (groep 2) en eerste leerjaren (groep 3).  Ik maakte hierbij zelf een insteekmat, maar mijn bee-bot wil over het plaklint niet rijden waarmee ik de 24 kaftjes aan elkaar had gekleefd.  Ik heb nu een transparante mat besteld.

Je vindt hieronder allerlei info over de bee-bot.  Ik heb ook een reeks bee-botkaarten gemaakt die te gebruiken zijn met de transparante mat.

Waar te koop?

De bee-bot is het goedkoopst online te bestellen bij de Rekenwinkel.  De prijs van € 79,00 is vaak dezelfde voor de bee-bot, maar hier zijn de portkosten (€6,78) het goedkoopst.  Vanaf €150 zijn de portkosten gratis.  Doe eventueel een bestelling van twee bee-bots met een andere school om de portkosten uit te sparen.  Op de website van Rekenwinkel vind je trouwens nog veel bijkomend materiaal voor de bee-bot.

Interrassante filmpjes

Lesmateriaal

Bee-bot mat

  • b-bot
  • ictLESKISTEN
  • Rekenwinkel
  • Zelf maken: Bij www.1001tafelkleden.com  kan je voor €27,69 (verzendingskosten inbegrepen) een tranparante mat kopen van 2,2 mm dik en 100 x 100 cm.  Je trekt zelf lijnen met een watervaste stift en je hebt een prima mat die 6 x 6 vakken groot is, merkelijk groter dan de 4 x 4 matten die normaal verkocht worden.

Bee-bot kaarten

App

Interessante links